+ (0)473 / 98.58.33urokdreams@telenet.beLeg je niet neer bij je angst voor honden.
Via een gesprek en het gebruik van onze eigen honden helpen wij je om je angst te overwinnen en leren je hoe je met honden omgaat.
Ben jij bang voor honden ? Steek jij de straat over voor honden ?
Omdat je altijd al bang was of een trauma opliep na bvb. een bijtincident ?
Wil je een hond maar twijfel je nog of het een goed idee is, voor jou of je kind(eren) ?
Of wil je een kind van zijn/haar angst voor honden bevrijden ?
WIJ HELPEN JOU !
Om te kunnen omgaan met honden, mogelijke opgelopen trauma's te kunnen plaatsen en ze niet langer je leven te laten bepalen, je angst voor honden met het nodige geduld geleidelijk zelf volledig te laten verdwijnen, kinderen een rustige en sterke vertrouwde band leren opbouwen met honden.
HOE HELPEN WIJ JOU ?
Tijdens een gesprek, zoeken we uit wat de juiste persoonlijke aanpak is.
Kennismaken op een volledige veilige manier met de aanwezige honden.
Alles gebeurd op een rustig tempo, op één sessie of zoveel er nodig dienen te zijn.

Voor meer info ... neem gerust contact ...


De therapie wordt in sessies van 60 min. gegeven.
Prijs per les 60 euro.

De problematiek die zich de laatste jaren profileert betreft bijtongevallen bij kinderen komt in de meeste gevallen door de onwetendheid van de baasjes hoe zij een kind best laten omgaan met de hond.
De rangorde binnen het gezin is zeer belangrijk maar heel simpel de hond komt op de allerlaatste plaats, zijn er twee honden in het gezin respecteer dan de rangorde die de honden onderling bepaald hebben, maar beide staan ze ten opzichte van het gezin op de laagste ladder.
Spijtig genoeg zijn er te veel gezinnen die een hond in huis nemen zonder zich vooraf goed in te lichten waar zij best een hond aankopen en welk ras er bij hun levenswijze past.
Deze fout aangekochte honden belanden dikwijls in het asiel waar zij niet de nodige opvoeding krijgen en soms nare ervaringen opdoen door van gezin naar gezin verplaatst te worden.
Vele honden uit het asiel zijn bij één van de vorige eigenaars mishandeld en hebben er traumatische ervaringen aan overgehouden.
Wanneer zo een hond in een gezin terecht komt weet men niet wat er in het verleden van de hond gebeurt is en wat voor traumatische ervaringen de hond heeft opgelopen.
Zo kan het zijn dat u een hond in huis krijgt die in sommige situatie een ongewenst gedrag vertoont.
Door gedragstherapie proberen wij de hond zijn gedragspatroon terug in goede banen te sturen zodat de hond een stabieler, gezinsvriendelijk en welopgevoed gedrag aangeleerd wordt.
In sommige gevallen is de karakterschade te groot en kan er niets meer aan gedaan worden dit zal door onze gedragstherapeut dan ook duidelijk gesteld worden na enkele, of soms al na de eerste ontmoeting.
De gedragstherapie vindt plaats bij u thuis of op de locatie waar het probleem zich voordoet.

Voor meer info ... neem gerust contact ...


De therapie wordt in sessies van 60 min. gegeven.
Prijs per les 60 euro.